پکیج مدیریت سایت
نحوه مدیریت سایت برای برقراری ارتباط با مشتریان و دریافت نظرات آنها بسیار مهم است و اگر به خوبی انجام نشود، تمامی هزینه و زحماتی که برای راهاندازی آن صرف کردهاید از بین میرود. معمولاً هدف افراد از راهاندازی یک سایت این است که کسبوکار خود را به دیگران نشان دهند و مشتریان جدیدی را جذب کنند. هر سایتی بعد از کامل شدن پروسه راهاندازی باید با کمک یک مدیریت قوی تولید محتوا با کیفیت را متناسب با کار خود انجام دهد و بعد از آن تصمیم بگیرد که این محتواها را به چه صورت تولید کند تا تأثیر بیشتری بر روی مخاطب داشته باشد.

همچنین باید به صورت دقیق سایت را از نظر فنی بررسی کند تا در هر زمان که نیاز بود آن را ارتقا بدهد. یک مدیر سایت باید اشراف کامل بهکل بخشها و صفحات سایت داشته باشد زیرا مخاطبین زمانی که وارد سایت میشوند علاوه بر استفاده از بخش موردنظر، ممکن است از تمامی بخشهای سایت دیدن کنند؛ به همین دلیل تمامی قسمتهای سایت باید بهصورت حرفهای مدیریت شود.
خدمات مدیریت سایت
مدیریت محتوا
تهیه نسخه پشتیبان از سایت
بهروز کردن سایت
نظارت همیشگی بر سایتها
امنیت وبسایت
برقراری ارتباط با مشتریان
پشتیبانی سایت
بررسی و تحلیل آمار بازدیدکنندگان سایت
مدیر سایت چه وظایفی دارد؟

بهطورکلی هدف از انتخاب فردی بهعنوان مدیر سایت این است که مدیریت کامل بر اموری مانند محتوا، حفظ امنیت و پشتیبانی سایت داشته باشد. در ادامه به معرفی هر یک از وظایف مدیر سایت خواهیم پرداخت.
1- مدیریت محتوا
یکی از اصلیترین بخشهای مدیریت سایت که باید برای هر سایتی انجام شود، مدیریت محتوا است. محتوا در هر سایت متناسب با ماهیت آن میتواند متنی، صوتی و یا تصویری باشد. در برخی از سایتها نیازی نیست که بهصورت روتین و منظم محتواهای آن بهروز شود و یا محتواهای جدید در آن گذاشته شود؛ اما اگر میخواهید سایت شما همیشه در صفحه اول موتورهای جستجوگر باشد، بهتر است طبق اصول سئو محتواهای آن را بهصورت منظم بهروز کنید. یک سایت زمانی مخاطب بیشتری را جذب میکند که بتواند مدیریت خوبی بر روی انواع محتواهای خود داشته باشد. همانطور که میدانید سایتها به دو دسته استاتیک و پویا تقسیم میشوند که بیشتر این نوع مدیریتها بر روی سایتهای پویا انجام میشود زیرا این سایتها نیاز دارند بهصورت مداوم و منظم اطلاعات جدیدی را در اختیار مخاطبین خود قرار دهند.
همچنین سایتهای استاتیک نیز باید برای رعایت قوانین سئو سعی کنند هرچند به مقدار کم اما محتواهای سایت خود را بهصورت منظم بهروز کنند. آژانس دیجیتال فرنوتک با کادری مجرب و حرفهای خدمات مدیریت سایت را در جهت رونق و پیشرفت کسب و کار شما ارائه میدهد. یکی از وظایف دیگری که در این حوزه باید مدیریت سایت انجام دهد این است که بعد از گذاشتن انواع محتواها آنها را بررسی نماید که در صورت وجود اشتباه یا مشکلی سریع آن را رفع نماید. این مشکلات میتواند شامل نامناسب بودن عکسها، کیفیت پایین عکس و یا ویدیو، بارگذاری ضعیف محتواها، معتبر بودن لینکهای ارجاع دادهشده، اشکالات نگارشی در متن و مواردی ازایندست باشد.
2- امنیت وبسایت
از جمله بخشهایی که هر مدیر سایت باید به آن توجه ویژهای داشته باشد فراهم کردن امنیت سایت است. هیچ سایتی نمیتواند بگوید امنیت سایت خود را بهگونهای طراحی کرده است که هیچ هکر و یا مجرم اینترنتی آن را تهدید کند. یک سایت معتبر باید مدیریت خوبی داشته باشد تا در جریان تمامی تهدیدهای امنیتی سایتها باشد و بتواند امنیت سایت خود را بالا ببرد. شما میتوانید مدیریت سایت خود را با خیالی آسوده و بدون دغدغه از نظر حفظ امنیت آن، به فرنوتک بسپارید.
3- پشتیبانی سایت
بیشتر شرکتها بهمرور زمان باید سایت خود را توسعه دهد و همچنین ساختار سایت خود را بهبود دهد تا برای کاربران تکراری نشوند و همواره بهروز باشند. تغییرات ساختار میتواند شامل تغییرات در نحوه چیدمان صفحه و یا مواردی از این قبیل باشد که تمام آنها در حوزه کاری مدیران سایت است. بهتر است بدانید که سامانه مدیریت محتوا وردپرس، مدیریت سایتها را آسانتر کرده است. همچنین بیشتر شرکتهای طراحی سایت یک پنل مدیریت را به شرکتهای مربوطه میدهند تا بتوانند تمامی وظایف مدیریتی را به خوبی انجام دهند. این پنلها دارای مزیتهایی مانند کاربردی بودن، راحتی کار با آن، ایجاد دسترسیهای مختلف برای افراد موردنظر است.
4- تهیه نسخه پشتیبان از سایت
تمامی افرادی که در حوزه کامپیوتر و اینترنت فعالیت دارند، میدانند که یک سری از مشکلات غیرقابل پیشبینی است و به طور کامل از اهمیت نسخه پشتیبان باخبر هستند. مدیریت سایت نیز باید بداند که تهیه نسخه پشتیبان از آخرین نسخه تغییرات سایت یکی از وظایف اصلی آن است. بهتر است بدانید با توجه به نوع سایت، باید بهصورت روزانه و یا هفتگی نسخهای از سایت به عنوان نسخه پشتیبان دریافت و نگهداری شود. این مسئله در مدیریت سایت بسیار حائز اهمیت است.
5- نظارت همیشگی بر سایتها
در بعضی از مواقع، هاستها که همان سرویسهای میزبان هستند از دسترس خارجشده و باعث میشود که سایت بارگذاری نشود. حال وظیفه مدیریت سایت این است که سعی کند مشکل را برطرف کند و در صورت تکرار مشکلات اینچنینی نسبت به تغییر هاست اقدام کند. در حال حاضر یکی از امتیازات سایتها این است که سرعت بارگذاری صفحات خود را بالا ببرند زیرا این موضع تأثیر زیادی بر روی نتیجه سئو و بهینه سازی سایت دارد. یک مدیر سایت به خوبی میداند که برای جذب مخاطب باید تمامی صفحات سایت را چک کند تا با سرعتبالا بارگذاری شوند و اگر مشکلی بود آن را از طریق تیم فنی سریعاً رفع نمایند.
یکی از مهمترین وظایف مدیر سایت ، این است که مدیران دو هفته یکبار و یا ماهی یکبار امکانات سایت خود را بررسی نمایند. بهعنوانمثال فرمهای موجود را پر و ارسال کنند، عضو سایت شوند، خرید اینترنتی از سایت خود انجام دهند و تست کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکلی سریعاً آن را برطرف نماید.
6- بهروز کردن سایت
در طراحی سایت باید همیشه از آخرین نسخه ماژول ها ، پلاگین ها ، و لایبریری ها استفاده نمایید تا تمامی تمها و افزونهها آپدیت باشند زیرا نسخههای قدیمی سرعت سایت شما را کاهش میدهند. در اصلکاری که باید مدیریت سایت در این زمینه انجام دهد این است که بر روی این موارد نظارت داشته باشد و برای انجام خدمات اینچنینی از شرکتی که سایت را طراحی کرده است کمک بگیرد.
7- بررسی و تحلیل آمار بازدیدکنندگان سایت
اگر مدیر سایتی میخواهد همیشه سایتش در معرض دید باشد، باید بهصورت منظم آمار بازدیدکنندگان سایت خود را داشته باشد و همیشه این آمار را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد تا از این طریق بتوانند مخاطبین خود را بهتر بشناسند و در پیشبرد اهداف خود از آن استفاده کنند. بهعنوانمثال شما یک محتوای جدید را درون سایت قرار میدهید اگر بعد از گذاشتن آن آمار بازدید سایت بالا رفت یقیناً این محتوا بیشتر موردپسند مخاطبین بوده و شما میتوانید در بروز رسانیهای بعدی باید ازایندست محتواها استفاده نمایید.
امروزه بیشتر سایتها برای اینکه در کسبوکار خود موفقتر شوند سعی میکنند که مخاطبین بیشتری آنها را ببینند و در اکثر مواقع این موضوع اصلیترین هدف سایتهای مختلف است. برای این کار باید مدیریت سایت ، سایتهای رقبای خود را که دارای بیشترین بازدیدکننده هستند، موردبررسی قرار دهد. از روشهایی که آنها برای افزایش مخاطب استفاده کردهاند، ایده بگیرد و در آن برای بالا بردن ترافیک سایت خود استفاده نمایند.
1- برقراری ارتباط با مشتریان
یکی از وظایف مدیر سایت ، این است که با توجه به اطلاعاتی که از مخاطب کسب کرده است بتواند با آنها ارتباط برقرار کند مثلاً پیامهای تبریک ارسال کند و یا در صورت گذاشتن جشنوارههای مختلف، مخاطب را از زمان آن مطلع سازد. یکی از نکات مهم که در این قسمت مدیر سایت باید به آن توجه کند این است که از نظرات و پیشنهاداتی که مخاطبین در سایت میگذارند در بهبود روند کاری سایت استفاده نمایند.
اگر مدیریت سایت به عهدهی یک مدیر حرفهای و کار بلد باشد علاوه بر فعالیتهای بالا سایت شمارا به سمت بازاریابی آنلاین میبرد. مدیر سایت برای انجام استراتژی بازاریابی کارهای زیر را باید انجام میدهد.
- در ابتدا مخاطبین هدف را به خوبی شناخته و سعی کند طبق آن کلمات کلیدی پرکاربردی را انتخاب نماید.
- حضور فعال و مؤثر در شبکههای اجتماعی و تولید محتواهای مناسب برای آنها
- انجام تمامی اموری که درروند بهبودی سئو سایت مؤثر هستند.
- طراحی حرفهای و استفاده بهجا از تبلیغات کلیکی و بنری
- دریافت اطلاعات ایمیل و اطلاعات شخصی کاربران به صورت هوشمندانه
در رابطه با شبکه های اجتماعی باید اصول کار با آنهارا بدانیم. به عنوان مثال برای داشتن یک پیج اینستاگرام بایستی نکات مدیریت پیج اینستاگرام را بدانیم تا بتوانیم به صورت اصولی پیجمان را بگردانیم و از آن بره ببریم.
چگونه مدیریت سایت را بهصورت حرفهای انجام دهیم؟
یکی از مهمترین وظایف مدیریت سایت، تولید محتوای متناسب با حوزه کاری سایت است. در بیشتر مواقع افراد بیشتر زمان خود را صرف طراحی و دیزاین سایت میکنند و بعد از راهاندازی سایت به محتواهایی که درون سایت خود میگذارند، توجه نمیکنند. این کار بسیار اشتباه است زیرا مخاطب زمانی که وارد سایت شما میشود، میخواهد که نیاز خود را بهراحتی پیدا کند. حال اگر در بین محتواهای موجود نیاز خود را پیدا نکند خیلی سریع از سایت بیرون میرود و همین امر بهمرور زمان باعث میشود که سایت نتواند جایگاه خوبی در موتورهای جستجو پیدا کند.
اولین قدم مهم و تأثیرگذار برای مدیریت سایت این است که ساختار سایت را بهگونهای طراحی و بخشبندی کنید که بتوانید از طریق آن مخاطب بیشتری جذب کنید زیرا یک سایت که محتواهای نامنظم و پراکنده دارد مخاطب را فراری میدهد. گام بعدی این است که با توجه به استراتژی کاری و هدفی که در نظر دارد، محتواهای مناسب و سئو شده تولید و دستهبندی کند تا مخاطب به راحتی به آنها دسترسی داشته باشد.
نقش مدیر سایت در تولید محتوای مناسب
- در یک تولید محتوای باکیفیت هیچگاه از اغراق و زیادهگویی استفاده نکنید و پایه و اساس کار را بر صداقت بگذارید.
- همیشه درزمان تولید محتوا سعی کنید خود را بهجای مخاطب بگذارید و محتوایی تولید کنید که متناسب با نیاز کاربر باشد.
- برای اینکه سایت موفقی داشته باشید، باید وظیفه مشخص کردن ساختار اصلی سایت را مدیریت سایت برعهده بگیرد تا بتواند یک طراحی حرفهای برای سایت ایجاد کند.
- یک مدیر سایت باید قبل از تولید محتوا اهداف را مشخص کند و در زمان تولید محتوا طبق همان عمل کند.
گام بعدی که باید مدیریت سایت بهصورت حرفهای انجام دهد این است که سعی کند مطالب خود را بهصورت مداوم بهروز کنید. برای این کار باید یک سری اصول اولیه را انجام دهید:
- در گام نخست برای صرفهجویی در زمان بهتر است یک فایل اکسل از تمامی صفحات تهیه نمایید تا بتوانید بهعنوان یک مدیر سایت بر تمامی امور مدیریت داشته باشید.
- در گام بعدی با توجه به فایل تهیه شده، قسمتهایی که نیاز به تغییر زیاد و یا حتی اندک دارد را مدنظر قرار دهید و سعی کنید تغییرات لازم را با توجه به شرایط موجود انجام دهید.
- مدیر سایت باید آمار را بررسی کند و اگر مطلبی بازدیدکننده کمتری داشت آن را تغییر دهید و یا بهعبارتدیگر نقاط ضعف خود را در تولید محتوا پیدا کند.
تعرفه خدمات پکیج مدیریت سایت
پلن C مدیریت سایت

-
تولید محتوا : 3 محتوا در ماه!
-
بروزرسانی هسته سیستم
-
خطاهای کاربری از سمت اپراتور سایت تا 6 ساعت
-
تغییرات رمزهای عبور
-
ویرایش ایمیل ها
-
پاسخگویی به مشکلات از طریق تیکت
-
مشکلات هاست و دامنه
-
پشنیبان گیری
-
مانیتورنیگ امنیتی
-
بازیابی اطلاعات سایت
-
پاسخگویی در ساعات اداری
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد اورژانسی 4 ساعت
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد متوسط 2 روز کاری
-
پاسخگویی موارد خاص (اعلام زمان)
-
تغییرات قالب
-
ویرایش اطلاعات = 4 محتوا
-
ورود اطلاعات جدید = 4 محتوا
-
اتصال به گوگل سرچ کنسول
-
اتصال به تگ منیجیر
-
اتصال به گوگل آنالیتیکس
-
پشتیبان گیری محلی
-
نصب افزونه های کاربردی کوچک
-
مهاجرت به نسخه بالاتر
-
جذب فالوور هدفمند طبق الگوریتم اینستاگرام
-
پیگیری مشکلات درگاههای پرداخت
-
پیگیری نماد الکترونیک
-
پیگیری تمدید ساماندهی
-
آموزش پرسنل
-
پاسخگویی در ساعات غیر اداری
-
مشاوره بهینه سازی سئو
-
مشاوره UI و UX
-
بهینه سازی سرعت
-
اسکما
پلن B مدیریت سایت

-
تولید محتوا : 5 محتوا در ماه!
-
بروزرسانی هسته سیستم
-
بروزرسانی ماژول ها
-
خطاهای برنامه نویسی
-
خطاهای کاربری از سمت تا 12 ساعت اپراتور سایت
-
تغییرات رمزهای عبور
-
ویرایش ایمیل ها
-
پاسخگویی به مشکلات از طریق تیکت
-
مشکلات هاست و دامنه
-
پشنیبان گیری
-
مانیتورنیگ امنیتی
-
بازیابی اطلاعات سایت
-
پاسخگویی در ساعات اداری
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد اورژانسی 2 ساعت
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد متوسط 1 روز کاری
-
پاسخگویی موارد خاص (اعلام زمان)
-
تغییرات قالب = تا 6 ساعت
-
ویرایش اطلاعات = 8 محتوا
-
ورود اطلاعات جدید = 8 محتوا
-
اتصال به گوگل سرچ کنسول
-
اتصال به تگ منیجیر
-
اتصال به گوگل آنالیتیکس
-
پیگیری مشکلات درگاههای پرداخت
-
پیگیری نماد الکترونیک
-
پیگیری تمدید ساماندهی
-
پاسخگویی در ساعات غیر اداری
-
مشاوره بهینه سازی سئو = تا 1 ساعت
-
مشاوره UI و UX = تا 1 ساعت
-
پشتیبان گیری محلی
-
نصب افزونه های کاربردی کوچک
-
مهاجرت به نسخه بالاتر
-
جذب فالوور هدفمند طبق الگوریتم اینستاگرام
-
آموزش پرسنل
-
بهینه سازی سرعت
-
اسکما
پلن A مدیریت سایت

-
تولید محتوا : 9 محتوا در ماه!
-
بروزرسانی هسته سیستم
-
بروزرسانی ماژول ها
-
خطاهای برنامه نویسی
-
خطاهای کاربری از سمت تا 12 ساعت اپراتور سایت
-
تغییرات رمزهای عبور
-
ویرایش ایمیل ها
-
پاسخگویی به مشکلات از طریق تیکت
-
مشکلات هاست و دامنه
-
پشنیبان گیری
-
مانیتورنیگ امنیتی
-
بازیابی اطلاعات سایت
-
پاسخگویی در ساعات اداری
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد اورژانسی 2 ساعت
-
حداکثر زمان پاسخگویی موارد متوسط 1 روز کاری
-
پاسخگویی موارد خاص (اعلام زمان)
-
تغییرات قالب = تا 6 ساعت
-
ویرایش اطلاعات = 16 محتوا
-
ورود اطلاعات جدید = 16 محتوا
-
اتصال به گوگل سرچ کنسول
-
اتصال به تگ منیجیر
-
اتصال به گوگل آنالیتیکس
-
پیگیری مشکلات درگاههای پرداخت
-
پیگیری نماد الکترونیک
-
پیگیری تمدید ساماندهی
-
پاسخگویی در ساعات غیر اداری
-
مشاوره بهینه سازی سئو = تا 1 ساعت
-
مشاوره UI و UX = تا 2 ساعت
-
بهینه سازی سرعت
-
پشتیبان گیری محلی
-
نصب افزونه های کاربردی کوچک
-
مهاجرت به نسخه بالاتر
-
جذب فالوور هدفمند طبق الگوریتم اینستاگرام
-
آموزش پرسنل
-
اسکما
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.